Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

H Mitsui O.S.K. Lines ενεργά για την αμμωνία ως εναλλακτικό καύσιμο

Συζήτηση συγκεκριμένων δράσεων για την οικοδόμηση της αλυσίδας εφοδιασμού καθαρής αμμωνίας για την προώθηση της απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές

H Mitsui O.S.K. Lines ανακοίνωσε σήμερα ότι συμμετείχε στο 20ό Συνέδριο Ammonia Energy Conference 2023, το οποίο διοργανώθηκε από την Ammonia Energy Association και πραγματοποιήθηκε στην Ατλάντα της Τζόρτζια των ΗΠΑ από τις 13 έως τις 15 Νοεμβρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της MOL Tomoaki Ichida συμμετείχε σε μια συζήτηση πάνελ σχετικά με τη δημιουργία μιας καθαρής αλυσίδας εφοδιασμού αμμωνίας, παρουσίασε το Περιβαλλοντικό Όραμα του Ομίλου MOL και συζήτησε την ανάγκη για συστήματα πιστοποίησης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων φορέων από τη σκοπιά όσων εισάγουν καθαρά εναλλακτικά καύσιμα. Συμμετείχε επίσης και μίλησε στο 19ο Συνέδριο Ενέργειας Αμμωνίας 2022 τον περασμένο Νοέμβριο. Επιπλέον, η MOL (Europe Africa) Ltd. Διευθυντής Koichi Kawanaka, διετέλεσε συντονιστής μιας συνεδρίας σχετικά με τεχνικά ζητήματα και κανονισμούς που σχετίζονται με τη χρήση της αμμωνίας ως καθαρό εναλλακτικό καύσιμο.

Η MOL έχει θεσπίσει το περιβαλλοντικό όραμα του ομίλου MOL και επιδιώκει πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον σύμφωνα με πέντε στρατηγικές, συμπεριλαμβανομένης της υιοθέτησης καθαρών εναλλακτικών καυσίμων.

Για την επόμενη γενιά πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, από τους γαλάζιους ωκεανούς, ο Όμιλος MOL συντηρεί τη ζωή των ανθρώπων και εξασφαλίζει ένα ευημερούν μέλλον με συνεισφορές για τη βιώσιμη ανάπτυξη της κοινωνίας και τη διατήρηση της φύσης.

Ειδήσεις, άρθρα και αναλύσεις για την μεγάλη και παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία
Αρχισυντάκτης, Επιμέλεια Ύλης: Παναγιώτης Δούκας