Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

C&A ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ | Εποικοδομητικές συναντήσεις και επεκτάσεις συνεργασίας στην Κορέα

Τα γραφεία της Hyundai Electric,τον κορυφαίο κατασκευαστή ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού με μεγάλη εγκατεστημένη βάση εφαρμογών ναυτιλίαςκαι βιομηχανίας, επισκέφθηκεαντιπροσωπεία της C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε.στις αρχές Δεκεμβρίου 2019, στην Κορέα.

Την Hyundai Electric συνδέει μια μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία με την C&A, επίσημο αντιπρόσωπο και διανομέα των προϊόντων της σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. Τα θετικά αποτελέσματα της μέχρι τώρα συνεργασίας, έχοντας ικανοποιήσει τις δύο πλευρές, οδήγησαν στη συμφωνία ανοίγματος προς νέες αγορές και προϊόντα.
Οι εκπρόσωποι της C&A Σταύρος Κασιδιάρης Α.Ε, εκμεταλλευόμενοι τη ευκαιρία του ταξιδιού τους στην ασιατική ήπειρο, βρέθηκαν και στην Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας “Marintec China 2019”. Συναντήσεις με εκθέτες, στελέχη μεγάλων κατασκευαστών ναυτιλίας αλλά και υφιστάμενων συνεργατών όπως οι Jiangsu Honest CableCo.,Ltd, SelcoApS, Daniamant ApSκαι Terasaki Electric Co.,Ltd.ακολούθησαν, δίνοντας στους εμπλεκόμενους την ευκαιρία για εποικοδομητικές συζητήσεις με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων αλλά και τη δημιουργία νέων συνεργασιών.

Ειδήσεις, άρθρα και αναλύσεις για την μεγάλη και παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία
Αρχισυντάκτης, Επιμέλεια Ύλης: Παναγιώτης Δούκας