Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας ανακοινώνει την τελετή για το 2018

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει την χαρά να ανακοινώσει την επόμενη μεγάλη εκδήλωσή του η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου 2018 του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας θα είναι μία βραδιά δείπνου γκαλά το οποίο θα γιορτάσει την Ελληνική ναυτιλία και θα αποτίσει φόρο τιμής σε ιστορικές προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην διαμόρφωσή της.

Αυτή η εκδήλωση κύρους θα αποτελείται από ένα συναρπαστικού περιεχομένου πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει την αποκάλυψη των Νέων Εισακτέων στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας. Οι Εισακτέοι του 2017 θα ενωθούν με τους 26 ‘Μεγάλους’ οι οποίοι ήδη βρίσκονται στον Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας.

Το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας έχει την χαρά να συνεχίζει την υποστήριξή του στον Hellenic Hope και μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος επικεντρώνεται στην αρωγή παιδιών που βρίσκονται σε δυσμενή θέση λόγω της κρίσης στην Ελλάδα.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη πολλών εκ των ηγετικών οργανισμών και εταιριών που έχουν ήδη βεβαιώσει την χορηγία τους για την Τελετή Εισαγωγής 2018, περιλαμβανομένων του ABS, του IRI- The Marshall Islands Registry και των Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding Co. Ltd ως Co-Lead Χορηγών για την εκδήλωση.

Ο Christopher J. Wiernicki, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ABS σχολιάζει:
Είμαστε ευτυχείς που υποστηρίζουμε το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας στην απότιση φόρου τιμής μεγάλων προσωπικοτήτων για τα εξαιρετικά επιτεύγματα και την συνεισφορά τους τα οποία συνεχίζουν να επηρεάζουν την Ελληνική πρωτοπορία καθώς και τη διεθνή ναυτιλία. Η Ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα είναι διαβόητη για την εξέλιξη και την έμπνευση στην παγκόσμια ναυτιλία. Η ΑΒS είναι υπερήφανη για την ιστορία της με την Ελληνική ναυτιλία και χαιρετίζει όλους τους τιμώμενους στο Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας


Ο Θεόδωρος Ξενακούδης, Διευθυντής του Worldwide Business Operations & Managing Director Greece, International Registries Inc. σχολιάζει:
"Η International Registers, Inc. (IRI) και το Νηολόγιο των Νήσων Μάρσαλ είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουν αυτό το σημαντικό θεσμό. Έως σήμερα, περίπου το 20% του Ελληνόκτητου στόλου ανεμίζει τη σημαία της Δημοκρατίας των νήσων Μάρσαλ. Η Ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα είναι η ραχοκοκαλιά του Μητρώου μας και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η νούμερο ένα ξένη σημαία στην Ελλάδα. Χαιρετίζουμε όλους τους Εισακτέους του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας ".

Ο Wang Qi, Πρόεδρος των Shanghai Waigaoqiao Shipbuilding, σχολιάζει:
"Ως ένας από τους κορυφαίους ναυπηγούς παγκοσμίως, καλωσορίζουμε την ευκαιρία να αναλογιστούμε για άλλη μια φορά την εντυπωσιακή ιστορία της ελληνικής ναυτιλίας και να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Εισακτέους του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας. Η SWS είναι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσει να υποστηρίζει το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας το οποίο μας φέρνει μαζί με τους Έλληνες φίλους μας με αφορμή αυτήν την θαυμάσια εκδήλωση.

"Παρά τις συνεχιζόμενες προκλήσεις της ναυτιλίας, η SWS συνεχίζει να καινοτομεί και να διατηρεί τη θέση της ως κατασκευαστής πλοίων πρώτης κατηγορίας και εξοπλισμού ανοικτής θαλάσσης για τους πιο απαιτητικούς διεθνείς πλοιοκτήτες και πετρελαϊκές εταιρίες. Είμαστε υπερήφανοι για τις πρόσφατες νέες παραγγελίες που έχουμε επιτύχει
και για τα καινοφανή πλοία που παραδίδονται στους πελάτες μας, τα οποία αντανακλούν την δέσμευσή μας στην κατασκευή πράσινων πλοίων και πράσινης ναυπηγικής. Προσβλέπουμε με εμπιστοσύνη στην επίτευξη νέας και συνεχιζόμενης επιτυχίας με τους Έλληνες ναυτιλιακούς μας εταίρους.

Η Τελετή Εισαγωγής & Δείπνου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ξεκινά με την Δεξίωση Καλωσορίσματος που χορηγείται από την TMS, κατά την διάρκεια της οποίας οι ηγετικές προσωπικότητες της ναυτιλίας θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους.

Οι Premium Χορηγοί της εκδήλωσης μέχρι στιγμής είναι το Bureau Veritas, η Citi Private Bank, η Moore Stephens και η Thomas Miller.

Οι χορηγοί μέχρι τώρα περιλαμβάνουν τον Κινεζικό Νηογνώμονα, την ClassNK, την DNV GL, τον Hellenic War Risks, την HSBC Bank Plc., το UK Defense Club και το UK P & I Club.

Αυτό το εορταστικό δείπνο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μεγάρου Banqueting Suite, η οποία φιλοξένησε πολλές εκδηλώσεις κύρους, όπως την Τελετή Εγκαινίων του Πανθέου της Ελληνικής Ναυτιλίας το 2013.

Τα τελευταία χρόνια το Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας πραγματοποίησε σημαντικές εκδηλώσεις στο Λονδίνο το 2014 και στην Αθήνα το 2015, 2016 και το 2017.

Ειδήσεις, άρθρα και αναλύσεις για την μεγάλη και παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία
Αρχισυντάκτης, Επιμέλεια Ύλης: Παναγιώτης Δούκας