Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το 2ο μεγαλύτερο μεγαλύτερο νηολόγιο του κόσμου προετοιμάζεται για το 2018

Τα International Registries, Inc. (IRI),τα οποία παρέχουν διοικητική και τεχνική υποστήριξη στη Δημοκρατία των Νήσων Μάρσαλ (RMI),

ξεκίνησαν το νέο έτος με τη συνάντηση στρατηγικής της ομάδας για τις θαλάσσιες υπηρεσίες, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρίας στη Reston της Βιρτζίνια. Στη συνάντηση συμμετείχαν 58 μέλη της Ομάδας Ναυτιλιακών Υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εκπροσώπων περιφερειακών γραφείων του Ft. Lauderdale, Χιούστον, Λονγκ Μπιτς, Λονδίνου, Πειραιά, Roosendaal, Ντουμπάι, Βομβάης, Ζυρίχης, Γενεύης, Σαγκάης και Χονγκ Κονγκ.

Ο κ. Bill Gallagher, Πρόεδρος της IRI, σχολιάζοντας τις προοπτικές για το 2018, αναμένει ότι θα συνεχιστεί η μελλοντική ανάπτυξη του Μητρώου RMI, αλλά αυτή η ανάπτυξη πρέπει να υποστηριχθεί από μια επένδυση στις διαδικασίες και το ανθρώπινο δυναμικό. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο να διατηρήσουμε την ποιότητα που προσφέρουμε στους πελάτες μας αλλά παράλληλα να διαμορφώσουμε τις υπηρεσίες μας σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Ορισμένες εσωτερικές αλλαγές στη διοίκηση ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στον επικεφαλής των Υπηρεσιών Ερευνών και Τεχνικών υπηρεσιών. Ο Rob Lorigan, ο οποίος είναι υπεύθυνος τόσο για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (QMS) όσο και για τις Έρευνες, θα εστιάσει τώρα την προσοχή του μόνο στο QMS.

Εκτός από τις αλλαγές προσωπικού, η IRI συνεχίζει να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του αυξανόμενου αριθμού παγκοσμίων γραφείων. Η βιομηχανία εξελίσσεται συνεχώς και η IRI κοιτάζει προς το μέλλον για να κατανοήσει καλύτερα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πλοικτήτες και να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις στα θέματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδήσεις, άρθρα και αναλύσεις για την μεγάλη και παγκόσμια Ναυτιλιακή Βιομηχανία
Αρχισυντάκτης, Επιμέλεια Ύλης: Παναγιώτης Δούκας